Metoderna för bearbetning av akrylrör.

- 2021-08-02-

Akrylrörbearbetnings- och tillverkningsmetoder enligt följande:
1. Hetpressningsmetod

Efter uppvärmning avakrylark,den är varmpressad i formen. Hantverk som görs av denna typ av utseende har egenskaperna fullhet, krökt cirkulation, stark tredimensionalitet och lättnad. Den heta stansformen kan formas av trä och slam, och sedan används gjutledningen och gipsmaterialen som han- och honformar, och akryl kan pressas och formas efter uppvärmning.


2. vertikal slipmetod

Efter att ha stickat den stickformade akrylen eller det tjocka plattformade plexiglaset slipas och poleras det direkt på slipskivan. Hantverk som görs med denna metod liknar någon form av skulpturer, och de har en unik konstnärlig bild.


3. Mosaikmetod

Skär akrylblockeni olika färger i de nödvändiga geometriska figurerna och lägg dem på bottenplattan. Denna metod kräver nära skarvning, skarp konkurrens och kan få intensiv färg, men den har också en sömlös effekt.


4. Trasig slipmetod

De plattformade akrylstaplarna staplas ihop och sedan formas tvärsnittet direkt. Hantverk som görs med denna metod kan ändras i färg.Ovanstående metoder ca.n används omväxlande, och den bästa metoden bestäms ackording till de konstnärliga behoven i den yttre planeringen.